У Львові просять добудувати закинутий міст на Княгині Ольги

Понеділок, 18 листопада 2019, 11:03

Петицію з такою вимогою зареєстрували для того, щоб продовжити недобудований міст від Аквапарку до вулиці Трускавецької.

18 листопада, на порталі е-петицій Анастасія Савицька зареєструвала петицію з вимогою відремонтувати міст для трамвайної колії та автомобільного транспорту по вулиці Княгині Ольги.

За словами автора петиції, трамвайний маршрут №3 замість того, щоб їхати далі, через міст, який і для цього проектувався, розвертається та зупиняюється на "кінцевій" біля Аквапарку.

"Міст в нікуди, через вулицю Наукову, вже є "символом" Львова. Далі дороги немає, далі нічого немає, ніхто ніщо не будує, поле й болото, якщо перейти міст. На вулиці княгині Ольги мав бути центр нового динамічного Львова. Під мостом і на мості імпровізована автомобільна стоянка. Відразу за мостом, два супермаркети. "ВАМ", тепер "Сільпо" і "Арсен". Далі новозбудована церква" – йдеться у тексті петиції.

Автор вважає, що ремонт та введення мосту для трамвайної колії та автомобільного транспорту по вулиці Княгині Ольги до вулиці Трускавецької, вирішить питання і місцевого населення і безпечного перетину вул. Наукової як пішоходів так і автомобілів.

"Ділянка вулиці в районі недобудованого мосту через вул.Наукову є з високою аварійністю як для пішоходів так і автомобілів. Через розміщення Львівського міського центру зайнятості, супермаркету Арсен, а також новобудови, значно зросла кількість людей, що перетинають вул. Наукову в напрямку вул. Трускавецької. Також даний міст відкриває новий шлях Центр –Кн. Ольги – Трускавецька – Стрийська, що розвантажить перехрестя Стрийська-Наукова" – зазначив автор петиції.

Наразі петиції набрали 0 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: будівництво доріг, електронна петиція, міст, наукова, новини львова, трамвайні маршрути