Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярослав Дубневич

Понеділок, 18 листопада 2019, 12:16

Суд арештував майно Дубневича

Ярослав Дубневич

Вищий антикорупційний суд заарештував усе майно Ярослава Дубневича.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Вищий антикорупційний суд України заарештував все майно народного депутата від депутатської групи "За майбутнє" Ярослава Дубневича. За словами інформованого джерела, засідання антикорупційного суду, на якому було арештовано майно Дубневича, проходило в закритому режимі. 

Однак ще раніше Ярослав Дубневич переписав підконтрольну йому фірму ТОВ "Агропромислове підприємство "Львівське" на свого сина, Юрія Дубневича, щоб на неї не могли накласти арешт.

Нагадаємо, 31 жовтня Верховна Рада прийняла рішення про зняття недоторканості, затримання та арешт Ярослава Дубневича. Його звинувачують у незаконному привласненні майна та коштів та зловживанні службовим становищем, яке завдало збитків Укрзалізниці. Згідно із розслідуванням, Дубневич є організатором схеми привласнення 93,2 млн грн філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" при поставці товарів за завищеними цінами.

Тоді Дубневичу повідомили про підозру та призначили 93 млн грн застави.

Додамо, Ярослав Дубневич переміг на позачергових парламентських виборах, які відбулися 21 липня, у 120 виборчому окрузі Львова. На виборах у 2014 році він також переміг в цьому ж окрузі та став народним депутатом. Тоді Комітет Виборців України стверджував, що Дубневич застосовував непрямий підкуп виборців. Нардеп був головою комітету з питань транспорту у Верховній Раді.

Варіанти згадали про Дубневича у статті "Молитва за Дубневича або етюд на блакитних панелях".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.