Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Липинського

google.maps

Вівторок, 19 листопада 2019, 17:35

Львів'яни просять продовжити автобусну смугу по Липинського та Хмельницького

вул. Липинського

У петиції вимагають облаштувати окрему смугу громадського транспорту з на вулицях Липинського і Богдана Хмельницького.  

19 листопада, на порталі е-петицій Ігор Савченко зареєстрував петицію з вимогою впровадити смуги громадського транспорту на вулиці Липинського і Богдана Хмельницького.

За словами автора петиції, таке рішення дозволить значно пришвидшити рух громадського транспорту на цих ділянках.

"Прошу впровадити смуги громадського транспорту на Липинського і Богдана Хмельницького (від кільця з Липинського до кінцевої 53 автобусу)
Так як зараз Липинського має дві смуги для приватного транспорту, а проспект Чорновола - одну (і одну для ГТ), то дві смуги Липинського не мають ніякого сенсу, бо всеодно стоять через те, що переходять в одну смугу на Чорновола" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрали 2 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Нагадаємо, 14 листопада, у Львові зареєстрували петицію з вимогою ліквідувати смуги для руху громадського транспорту по проспекті Чорновола, яка за 4 дні набрала необхідну для розгляду кількість голосів.

Додамо, у вересні у Львові зареєстрували е-петицію з проханням дозволити автівкам після години-пік користуватися окремою смугою для громадського транспорту на пр. Чорновола.

Зазначимо, у липні тривав ремонт проспекту Чорновола, на ділянці від вул. Під Дубом до вул. Городоцька. Тут облаштували окрему слугу руху для громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.