Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новий Розділ

Четвер, 21 листопада 2019, 09:40

Новояворівськ та Новий Розділ повернуть резервні кошти до бюджету Львівщини

Новий Розділ

Кошти, які Львівська ОДА виділяла на ліквідацію ситуації з опаленням у Новояворівську та Новому Роздолі, повернуться до обласного бюджету.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Новий управитель Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ "Нафтогаз-тепло" не використовуватиме кошти з резервного фонду Львівської області у 2,7 млн грн, які ще 31 жовтня обласна комісія з надзвичайних ситуацій скерувала з резервного фонду Львівщини на запуск опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі.

Крім цього, вчора голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що з 22 листопада у Новому Роздолі стартує опалювальний сезон.

Додамо, 18 жовтня, Львівська ОДА визнала ситуацію з опаленням у Новояворівську та Новому Роздолі "надзвичайною". Згодом за розпорядженням голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського з резервного фонду обласного бюджету виділили перший транш у 1,9 млн грн для недопущення зриву опалювального сезону цих у містах.

Зазначимо, наприкінці вересня 2018 року тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження щодо ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" й звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Також, раніше Варіанти побували у Новому Роздолі та дізналися, як живуть мешканці цього міста в умовах опалювальної катастрофи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.