Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ярослав Дубневич

Четвер, 21 листопада 2019, 11:18

Фірма Дубневича посипатиме пісочком хляпну львівську зиму

Ярослав Дубневич

Фірма нардепа Ярослава Дубневича прибиратиме вулиці Львова під час зимового режиму роботи.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №609 від 19 листопада 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився перевести підприємства, які прибирають вулиці Львова, на зимовий режим роботи.

"Підприємствам, задіяним до роботи з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі, перейти з 20 листопада 2019 року на зимовий режим роботи" – йдеться у документі.

Прибиратимуть цієї зими вулиці Львова, окрім комунальних підприємств "Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району", "Шляхово-ремонтне підприємство Залізничного району", "Шляхово-ремонтне підприємство Личаківського району", "Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району", ще й дві приватні фірми – ПП "Паркбуд" та ТзОВ "Агропромислове підприємство "Львівське".

Підприємства повинні подати на погодження районним адміністраціям перелік спеціальної техніки, яка буде задіяна до цілодобового режиму роботи, посипати протиожеледними матеріалами підйоми і спуски вулиць, доріг, перехресть, зупинок громадського транспорту, залізничних переїздів, пішохідних переходів.

Зазначимо, що ТзОВ "Агропромислове підприємство "Львівське" до жовтня належало народному депутату Ярославу Дубневичу, нещодавно він переписав цю фірму на свого сина, Юрія Дубневича, щоб суд на неї не зміг накласти арешт, як на усе інше майно нардепа. Адже 31 жовтня Верховна Рада прийняла рішення про зняття недоторканості, затримання та арешт Дубневича. Дубневич є організатором схеми привласнення 93,2 млн грн філії "Укрзалізниці" при поставці товарів за завищеними цінами.

ТзОВ "Агропромислове підприємство "Львівське" належить Сихівський кар'єр, який є одним із основних постачальників піску для виробництва протиожеледної піскосоляної суміші, яку використовують під час прибирання вулиць Львова у зимовий період. Минулоріч уряд виділив Дубневичу в оренду майже 10 га лісів поблизу Львова для розширення Сихівського кар'єру піску.

Додамо, з кінця жовтня у місті розпочали підготовку снігоприбиральної техніки до роботи в зимовий період.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.