Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 5 грудня 2019, 10:30

Садовому скасували заставу і відпустили під особисте зобов'язання

Андрій Садовий

Суд скасував заставу у 1,5 млн грн для Андрія Садового й відпустив його під особисте зобов'язання.

Вчора, 4 грудня, Вищий антикорупційний суд України під час розгляду апеляції, поданої міським головою Львова Андрією Садовим на рішення суду про встановлення йому застави у 1,5 млн грн в справі будівництва індустріального парку у Львові, вирішив частково задовільнити апеляцію й застосувати до нього запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Однак Садовий й надалі зобов'язаний прибувати до слідчого за кожною вимогою й утримуватися від спілкування зі свідками у цій справі.

Строк дії покладених обов'язків визначили до 20 січня 2020 року, а ухвала оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 27 листопада Вищий антикорупційний суд України призначив Садовому заставу в 1 560 550 грн у справі зловживання владою. Як наголошували у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, через оборудки із землею на території Рясне-Руської, до якої причетні мер Львова та чиновники Львівської міської ради, держава втратила 93,5 млн грн. Садовий подав апеляцію на рішення суду.

Суд також розглядав справу в.о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергія Коровайника та призначив йому заставу у 153 680 грн.

Додамо, нещодавно виконком Львівської міськради скерував звернення до президента щодо захисту компанії СТР, яка планувала будівництво індустріального парку у Рясне.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.