Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

batkivshchyna.lviv.ua

Прес-реліз,   Вівторок, 10 грудня 2019, 11:34

Цимбалюк серед найпродуктивніших нардепів за результатами ста днів роботи парламенту

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк увійшов до трійки найбільш продуктивних народних обранців за результатами діяльності ста днів роботи ВРУ 9 скликання.

Про це повідомляє Комітет виборців України, проаналізувавши показники законодавчої роботи народних депутатів України за перші 100 днів роботи парламенту.

Так, народний депутат України, голова партії ВО «Батьківщина» на Львівщині Михайло Цимбалюкє автором 54 проектів законів і займає друге місце серед нардепів за кількістю зареєстрованих документів.

До уваги бралися лише проекти законів, а проекти постанов не враховувалися, повідомляють у КВУ.

Як відомо, Михайло Цимбалюк обраний народним депутатом України від партії ВО «Батьківщина» на дострокових парламентських виборах 21 липня 2019 року за номером 15 у списку.

Тоді за команду «Батьківщини» на Львівщині проголосували майже сто тисяч виборців – і це найбільше в Україні.

«За кожним голосом стоїть віра людей, викликана важкою, цілодобовою роботою наших партійців та прихильників в цілому. Цей результат виборів – це величезний кредит довіри і велика відповідальність», – переконаний Михайло Цимбалюк.

Зазначимо, що серед п’яти найактивніших парламентарів є ще один «батьківщинівець» Андрій Пузійчук із Житомирщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.