Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Леонід Кучук

fcrukh.com

Вівторок, 10 грудня 2019, 13:32

Кучук залишає Рух Козловського на першому місці

Леонід Кучук

Головний тренер львівського Руху Леонід Кучук залишив футбольний клуб.

Про це повідомляє офіційний сайт Руху.

Головний тренер футбольного клубу Рух (Львів) Леонід Кучук збирається покинути команду, яку тренує з лютого цього року. Як йдеться у повідомленні, це спільне рішення білоруського тренера і клубу.

Зазначимо, у минулому сезоні Першої ліги Рух посів одинадцяте місце у турнірній таблиці, натомість зараз, під керівництвом Кучука, займає перше місце із 39 очками. Під його керівництвом відбулися 32 офіційні матчі, з яких 18 завершилися перемогою Руху.

У своєму прощальному слові Леонід Кучук також подякував за президенту клубу Григорію Козловському.

"Термін мого контракту з Рухом невдовзі завершуться. Настав час Руху рухатись далі, вирішили розійтись за обопільною згодою сторін. Дуже вдячний президенту клубу Григорію Козловському за те, що дав змогу попрацювати у Русі, перевірити себе. Нами пройдено дуже довгий шлях: від команди-середняка – до команди, яка зараз у лідерах Першої ліги. В більшій мірі це заслуга саме президента. Своєю любов’ю до футболу та людським якостям Григорій Петрович безперечно заслуговує поваги. Він живе футболом, самотужки будує клуб, створює футбольну академію. На таке здатна лише сильна людина" – заявив Леонід Кучук. 

Нагадаємо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

Додамо, з липня Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.