Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 13 грудня 2019, 12:10

Батьківщина підтримала доопрацювання законопроєкту про розвідку – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

У країні назріла необхідність ухвалення дійсно нового закону про розвідку, з урахуванням досвіду країн-членів ЄС та НАТО.

У країні назріла необхідність ухвалення дійсно нового та важливого у сучасних умовах Закону «Про розвідку», з урахуванням досвіду правового регулювання діяльності розвідувальних органів країн-членів ЄС та НАТО. 

Про це з трибуни Верховної Ради України повідомив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк, передає прес-служба Львівського обласного осередку партії.

За словами політика, у поданому законопроєкті не передбачається вдосконалення правових та організаційних засад діяльності розвідувальних органів України, підвищення ефективності їхньої взаємодії, а також забезпечення соціального та правового захисту співробітників.

«У законопроєкті визначено надто вузьке коло споживачів розвідувальної інформації, до яких віднесено президента України, голову Верховної Ради України, прем’єр-міністра України, секретаря РНБО», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Він також додав, що поданий проєкт закону потребує повного постатейного доопрацювання.

«Крім того, викликає сумнів фактичне включення до розвідувальних органів України головного контррозвідувального органу – Служби безпеки України в особі оперативних підрозділів Центрального управління СБУ», – підкреслив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.