Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

туризм у Львові

Середа, 29 січня 2020, 13:23

АМКУ звинуватив найбільших українських туроператорів у завищенні цін на послуги

туризм у Львові

Антимонопольний комітет виявив маніпуляції з цінами на туристичні послуги у 10 найбільших туроператорів.

Про це повідомляє прес-служба Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет дослідив 10 найбільших українських туроператорів, і визначив, що на своїх сайтах оператори використовують власний валютний курс та, в окремих випадках, не зазначають вартість надання послуг у гривнях.

Порушення виявили в діяльності "Пегас Туристик" (Pegas Touristik), "Тез Тур" (Tez Tour), "Джоин Ап" (Join UP!), "Корал Тревел" (Coral Travel), "Тревел Профешнл Груп" (TPG), "Туристична компанія "Анекс Тур" (Anex Tour), "ТТВК" (TUI), "Музенідіс тревел Україна" (Mouzenidis Travel), "Компас України" (Kompas Touroperator), "Альф туристичний оператор" (Alf).

"Наведені дії містять ознаки порушення, передбаченого статтею 151 Закону України "Про захист від недобросовісної конкуренції", у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, а саме: повідомлення вищевказаними туроператорами невизначеному колу осіб неточних відомостей про вартість надання туристичного продукту, зокрема внаслідок обраного способу їх викладення, що може вплинути на наміри цих осіб щодо придбання послуг цих суб'єктів господарювання", – йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цими фактами АМКУ 28 січня почав розгляд цієї справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.