Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проспект Чорновола

Вівторок, 4 лютого 2020, 11:10

У Львові пропонують ліквідувати усі смуги громадського транспорту

проспект Чорновола

Спочатку пропонують скасувати їх на місяць, щоб з'ясувати чи зменшаться від цього затори.

3 лютого, на порталі е-петицій Василь Лозовий зареєструвув петицію з вимогою ліквідувати усі смуги громадського транспорту у Львові.

За словами автора петиції, необхідно на місяць ліквідувати смуги громадського транспорту та проаналізувати, чи зменшеться від цього кількість заторів. Він вважає, що окремі смуги для автобусів не використовують за призначенням, тому вони не винокують свою основну функцію.

"Вулиця Городоцька Приміський вокзал, смуга як би присутня, але нею ніхто не користується, бо з 9:00-19:00 там розвантажується товар. Вулиця Чорновола, після введення тої смуги місто зупинилося в заторі. Проспект Свободи тут взагалі сенсу немає, бо як не крути а автобуси і приватні автомобілі всі зустрічаються біля Готелю Джорж і дружньо стоять в одному заторі" – йдеться у тексті петиції.

Також автор петиції просить  створити комісію, яка подасть на розгляд Львівської міськради нову ідею, щодо ліквідації транспортного колапсу.

Наразі петиції набрала 30 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Нагадаємо, раніше у місті пропонували заборонити облаштування виділених смуг для громадського транспорту на дорогах, що мають менше трьох смуг для руху.

Додамо, 14 листопада, у Львові зареєстрували петицію з вимогою ліквідувати смуги для руху громадського транспорту по проспекті Чорновола, яка за 4 дні набрала необхідну для розгляду кількість голосів, однак львівські депутати не підтримали цю петицію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.