Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 12 березня 2020, 13:11

Облрада Львівщини направить ще 5 мільйонів на боротьбу із коронавірусом

Львівська облрада

Львівська облрада виділила 5 млн грн на медичне обладнання для інфекційної лікарні.

Сьогодні, 12 березня, на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення внесли зміни до обласних програм та показників обласного бюджету на 2020 рік. 

Зокрема, депутати скерували на боротьбу з коронавірусом додатково 5 млн грн за рахунок вільного залишку бюджетних коштів, що утворився на початок 2020 року.

За ці кошти для Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні, яка прийматиме хворих на коронавірус, закуплять медичне обладнання.

Зазначимо, ще у лютому з обласного бюджету вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні вводять карантин в навчальних закладах та обмежують проведення масових заходів. Вчора міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 12 березня до 3 квітня призупинити навчання у школах і дитячих садочках Львова. Такеж рішення прийняла й Львівська ОДА.

На час карантину в УГКЦ дозволили не цілувати ікони і слухати служби з дому.

Варіанти побували на брифінгу міського голови Львова Андрія Садового щодо обмежувальних заходів у Львові, які вводить Львівська міська рада для убезпечення мешканців від поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу COVID-2019.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.