Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Четвер, 12 березня 2020, 17:10

Завтра на Львівщину повинні завести тест-системи для перевірки на коронавірус

аптека

Тести продаватимуть в аптеках за ціною 360-400 гривень.

Про це сьогодні, 12 березня, на сесії Львівської обласної ради повідомив голова комісії з питань охорони здоров'я, материнства та соціального захисту Ігор Ковальчук.

За його словами, вже завтра на Львівщину повинні завести тест–систми для перевірки на коронавірус, їх можна буде придбати в аптеках.

"На скільки у мене є інформація, то завтра, у п'ятницю, або у понеділок ми уже будемо мати тести, які поставлять із Міністерства охорони здоров'я, тоді ми вже зможемо діагностувати коронавірус. Друге питання, що частина цих тестів буде в аптеках в межах 360-400 гривень, тому хто захоче, зможе їх купити індивідуально" – заявив Ігор Ковальчук.

Нагадаємо, сьогодні МОЗ напривили на Львівщину тест-системи для перевірки на коронавірус.

Додамо, 3 березня в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. Через це у Львові створили штаб для боротьби з коронавірусом, запустили спеціальний чат-бот й рекомендують відтермінувати спортивно-масові заходи.

Також з 12 березня до 3 квітня в Україні вводять карантин в навчальних закладах та обмежують проведення масових заходів. У Львові також ввели карантин. 

Представники торгових мереж повідомили, що у магазинах Львівщини немає дефіциту товарів через запровадження карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.