Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

Вівторок, 17 березня 2020, 13:57

Всі пацієнти з підозрою на коронавірус, які перебувають у Львівській інфекційній лікарні, повернулися з-за кордону

лікарня

У жодного пацієнта немає потреби підключення до апарату штучної вентиляції легень.

Про це під час брифінгу у Львівській ОДА повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

За його словами, у 14 пацієнтів, які перебувають у Львівській обласній інфекційні лікарні, є епіданамнез і всі вони повернулися з-за кордону.

"Всі пацієнти різної вікової категорії, вони повернулися з-за кордону і у всіх них є распіраторне захворювання середньої форми важкості, або в легкій формі. Тяжких пацієнтів, які перебувають на штучній вентиляції легень, на сьогоднішній день в нас немає" – повідомив Андрій Васько.

Він зазначив, що Львівська обласна інфекційна лікарня може прийняти 410 пацієнтів, з них 10 на апарати штучної вентиляції легень.

Зазначимо, раніше директор Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Сергій Федоренко повідомив, у лікарні можуть вмістити 260 людей, а при потребі – 300. Як повідомив у коментарі Варіантам Сергій Федоренко, базовий стаціонар лікарні може вмістити до 300 людей, решту пацієнтів можуть розмістити у філії лікарні.

Сьогодні заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна заявила, що у Львові для хворих на коронавірус зможуть задіяти 40 апаратів штучної вентиляції легень.

Крім цього, у Львові готують 5 лікарень під госпітальні бази, які прийматимуть пацієнтів з підозрою на коронавірус.

Станом на ранок в Україні зафіксували вже 7 випадків зараження коронавірусом, а у Львівській інфекційній лікарні перебуває 14 хворих з підозрою на коронавірус, серед них 2 дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.