Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

Вівторок, 17 березня 2020, 12:02

У Львові готують 5 лікарень, які прийматимуть пацієнтів з підозрою на коронавірус

лікарня

У лікарнях Львова готують госпітальні бази для прийому пацієнтів з коронавірусом, або підозрою на коронавірус.

Про це сьогодні, 17 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

За її словами, у лікарнях Львова готують госпітальні бази для прийому пацієнтів з підозрою на коронавірус.

"Зараз ми готуємо госпітальну базу 8 лікарні на Навроцького, 1 лікарні на Ужгородській, 3 лікарні на Русових, 4 та 5 лікарень на Чупринки, 48 для госпіталізації пацієнтів із гострими респіраторними захворюваннями, що зумовлені коронавірусом, або з підозрою на них" – заяивла Галина Слічна.

Станом на ранок в Україні зафіксували вже 7 випадків зараження коронавірусом, а у Львівській інфекційній лікарні перебуває 14 хворих з підозрою на коронавірус, серед них 2 дітей.

У Львові для хворих на коронавірус зможуть задіяти 40 апаратів штучної вентиляції легень. Львівські швейні фабрики шитимуть костюми біологічного захисту для міських лікарень.

Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від вчора у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.