У Львові з потяга Перемишль – Київ 7 людей госпіталізували в інфекційну лікарню

П'ятниця, 20 березня 2020, 21:22

Серед 660 людей, які повернулися з-за кордону потягом з Польщі, 7 пацієнтів госпіталізовано на проведення діагностики.

Про це під час брифінгу повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

За його словами, сьогодні з потягу Перемишль – Київ близько 660 людей, які поверталися з-за кордону, вийшли на станції у Львові.

"Ми оглядали цих пасажирів на станції "Мостиська", перевірку здійснював наш санітарно-контрольний пункт, проводився замір температури і збір їхнього анамнезу. Після того, така ж перевірка відбулася на станції у Львові. Внаслідок даних дій 7 осіб шпиталізовано в обласну інфекційну лікарню на проведення діагностики" –  пояснив Андрій Васько.

Нагадаємо, сьогодні у Львові зафіксували перший випадок захворювання на коронавірус, одна у ЛОДА повідомили, що пацієнт вже здоровий.

Станом на сьогодні на Львівщині перевіряють 44 підозри на коронавірус. З них 32 пацієнтів перебувають у інфекційній лікарні, решту на домашньому карантині. В Україні зафіксували 26 випадків зараження коронавірусом та три смерті.  

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Мітки: Андрій Васько, інфекційна лікарня, коронавірус, новини львова, укрзалізниця