Приміщення на вулиці Левицького продали за 117 тисяч гривень

Вівторок, 24 березня 2020, 15:13

Львівська міськрада продала приміщення на вул. К. Левицького, 79, початкова ціна якого становила 233 тис грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. К. Левицького, 79 у Львові, загальною площею 11,6 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 21 лютого, становила 233 640 грн, однак її зменшили до 116 820 грн, оскільки згідно з закону України про приватизацію комунального майна, на повторний продаж об'єкт виставляється зі знижкою у 50%.

Повторний аукціон стартував 12 березня, участь у ньому взяли Юрій Білинський-Гродзь (117 988,20 грн) та Олеся Яремчук (200 000 грн). Переможцем обрали Юрія Білинського-Гродзя.

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Личаківському районі Львова. Район розташування характеризується в основному житловою та комерційною забудовою. Поруч та неподалік об'єкта знаходяться: житлові малоповерхові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, лікарня, школа масажу, Генеральне консульство Російської Федерації у Львові, Личаківська районна адміністрація, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

За даними порталу YouControl, мешканець Борислава Юрій Білинський-Гродзь до 2005 року був фізичною особою-підприємцем, займався діяльністю у сфері права. Він є власником львівських фірм ТОВ "ЗРК", ТзОВ "РТЦ" та ТЗОВ "ТРЦ", що займаються діяльністю із забезпечення трудовими ресурсами.

Нагадаємо, Юрій Білинський-Гродзь цьогоріч брав участь у аукціоні із продажу комунального приміщення на вул. І. Кавалерідзе, 19 у Львові.

Мітки: ProZorrо, закупівлі, комунальне приміщення, Личаківський район, новини львова, продаж комунального майна, продаж приміщень на аукціоні