Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 26 березня 2020, 12:12

До кінця тижня можуть остаточно закрити кордони

пункт пропуску

Максим Козицький заявив, що українців продовжують евакуйовувати з сусідніх держав, однак вирішують питання про остаточне закриття кордонів.

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

За його словами, до кінця тижня можуть прийняти рішення про остаточне закриття кордонів.

"Питання відкрите, повне перекриття кордонів розглядається і можливо буде здійснене до кінця тижня. Рішення не прийняте. На даний момент люди евакуюються з інших держав на територі України" – заявив Максим Козицький.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

З 15 березня Польща заборонила в’їзд іноземців до країни у зв’язку з поширенням коронавірусу. 17 березня, майже 2 тисячі українців не змогли виїхати з Польщі. Евакуацію українців із Польщі планують поводити спецрейсом із Варшави та потягом по санітарному коридору. 

Крімц ього, для перевезення громадян через кордон залучили автобуси аварійно-рятувального загону ДСНС. Також Укрзалізниця запустила 2 додаткові поїзди Перемишль-Київ для евакуації українців з Польщі.

23 березня уряд заборонив громадянам покидати Україну з туристичною метою з 12:00 год 24 березня, а діяльність усіх аеропортів, окрім "Борисполя", припинили.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.