Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

Четвер, 26 березня 2020, 16:20

Через надзвичайну ситуацію на Закарпатті закрили трасу на межі Львівської області

дороги Львівщини

Сьогодні вночі на двох автомобільних трасах на межі Львівської та Івано-Франківської областей встановлять блок-пости.

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко на своїй сторінці Facebook.

За його словами, через введення надзвичайної ситуації у Закарпатській області від 27 березня до 24 квітня закривають дві автомобільні траси на межі Львівської та Івано-Франківської областей. 

"Призупинено рух автомобільного транспорту шляхом виставлення блок-постів на перевальних ділянках наступних автомобільних доріг:  Ужоцький перевал (автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород) та Торунський (Вишківський) перевал (автодорога Р-21 Долина-Хуст)" – написав Олексій Гетманенко.

На двох перевалах області рух транспорту дозволять, але водіям і пасажирас вимірюватимуть температуру. Температурний скринінг проводитимуть на дорогах, що йдуть через Яблунецький перевал (автодорога Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів) та Абранський перевал (автодорога М-06 Київ-Чоп). 

Нагадаємо, з 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а 22 березня у області було зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Станом на вечір 25 березня в Україні зафіксували 145 випадків зараження коронавірусом та 5 смертей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.