Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Четвер, 26 березня 2020, 10:00

В Україні п'ятеро людей померли від зараження коронавірусом

коронавірус

Станом на вечір 25 березня в Україні зафіксували 145 випадків зараження коронавірусом та 5 смертей.

Про це повідомляє Центр громадського здоров’я України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на вечір, 25 березня, в Україні зареєстровано 145 випадків зараження коронавірусом, а троє людей померли.

Випадки виявлено у областях: Вінницька – 1 протягом доби; Волинська – 2, з них 1 протягом останньої доби; Дніпропетровська – 2; Донецька – 1; Житомирська – 2 (1 летальний); Запорізька – 7, з них 5 протягом доби; Івано-Франківська – 16, з них 11 протягом доби (2 летальних); Київ – 34, з них 3 протягом доби; Київська– 24, з них 2 протягом доби; Луганська – 1 протягом доби; Львівська – 2; Одеська – 4, з них 3 протягом доби; Тернопільська – 8, з яких 4 протягом останньої доби, (1 летальний); Херсонська – 1 протягом доби; Черкаська – 2, з них 1 протягом доби; Чернівецька – 38 (1 летальний), 1 підтверджено протягом останньої доби" – йдеться у повідомленні.

Всього зафіксували 5 смертей від COVID-19 в Україні. Один пацієнт вже одужав, повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Нагадаємо, 25 березня уряд продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни, а медикам дозволили примусово госпіталізовувати українців, хворих на коронавірус
 
З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а 22 березня у області було зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

У Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті, на Львівщині переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.