Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

П'ятниця, 27 березня 2020, 13:45

У Львові лише одна лікарня отримала дозвіл на перевезення медиків

швидка допомога

Станом на сьогодні лише госпіталь у Винниках уклав угоду на перевезення своїх працівників.

Про це сьогодні, 27 березня, під час брифінгу повідомив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

За його словами, перевезення медиків у області відбуваються в порядку спеціальних регулярних перевезень. Єдина лікарня, яка станом на сьогодні вже здійснює такі перевезення, – Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи у Винниках.

"Найоперативніше спрацювали у військовому госпіталі у Винниках, станом на сьогодні вони уклали всі договори і перевозять, щодо інфекційної лікарні, то вчора їм вдалося надати пакет документів і ми зараз його опрацьовуємо, тому найближчим часом це питання буде знято. Це стосується й всіх інших медичних закладів" – повідомив Тарас Грень.

Він пояснив, що, згідно із постановою уряду від 25 березня, існує чітке обмеження пасажирських перевезень у області, між містами і їншими населеними пунктами.

а сьогоднішній день допускається перевезення громадян виключно в порядку спеціальних регулярних перевезень, де є замовником таких послуг безпосередньо підприємства, установи, організації, які можуть бути віднесені до списку критичних підприємств Львівської області чи до переліку підприємств, які забезпечують життєдіяльність області" – зазначив Тарас Грень.

Зокрема, такі перевезення відбуваються згідно з маршрутами, які затверджені в управлінні Нацполіції області і пасажири яких обов'язково мають відповідні протиепідемічні засоби.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а 26 березня у області зафіксували третій випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Додамо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у них дозволили перевозити більше 10 пасажирів. А ще раніше у Львівській ОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.