Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

П'ятниця, 27 березня 2020, 14:13

На Львівщині за порушення правил карантину склали 70 протоколів

львівська поліція

Усіх порушників оштрафували на 17 тис грн.

Про це сьогодні, 27 березня, під час брфінгу повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець.

Станом на сьогодні працівники подіції Львівщини склали більше 70 протоколів щодо порушення правил карантину та оштрафували порушників на 17 тис грн кожного.

"На сьогоднішній день близько тисячі поліцейських, нацгвардійців, військових залушаються до патрулювання міста і Львівської області. Ми склали більше 70 протоколів за статею 44 п.3 (за порушення правил карантину), їх оштраффували на 17 тисяч гривень" – наголосив Дмитро Міхалець.

Він також розповів, що вже два тижні, із часу проголошення карантину в Україні, поліцейські перебувають у "посиленому варіанті несення служби".

"Додатково Львів і область патрулюють більше 90 нарядів, як автомобільних так і піших, які реагують на порушення та забезпечують правопорядок" – додав Дмитро Міхалець.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а 26 березня у області зафіксували третій випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Додамо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у них дозволили перевозити більше 10 пасажирів. А ще раніше у Львівській ОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.