Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус у Львові

Понеділок, 30 березня 2020, 14:59

У Львові планують заборонити мешканцям входити у магазини без масок

коронавірус у Львові

Міський штаб планує затвердити обов'язкову наявність масок під час користування громадським транспортом та відвідування магазинів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на черговому засіданні штабу було запропоновано винести на розгляд і затвердження міської комісії ТЕБ і НС заборону користування дитячими, дитячо-спортивними і спортивними майданчиками, затвердити обов’язкову наявність масок під час користування громадським транспортом, відвідування магазинів та супермаркетів.

"Ми будемо виносити на розгляд і затвердження міської комісії ТЕБ і НС рішення про заборону користування дитячими, дитячо-спортивними і спортивними майданчиками. І рішення щодо обов’язкової наявності засобів індивідуального захисту, зокрема масок, коли люди відвідують продуктові магазини, супермаркети, і при користуванні громадським транспортом. Тобто, в транспорт можуть заходити лише люди, які мають маски", – наголосила заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

Також штаб вирішив дозволити працювати тим установам, які здійснюють ремонт комп’ютерної техніки, установам, які надають послуги зв'язку, та оптикам.

Нагадаємо, сьогодні на Львівщині підтвердили 6 випадків зараження коронавірусом. З 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції.

Раніше Андрій Садовий заявив, що у Львові можуть обмежити в'їзд та виїзд з міста, у Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.