Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Середа, 1 квітня 2020, 09:40

У трьох водіїв львівських маршруток експрес-тести виявили коронавірус

львівські маршрутки

Водіїв ізолювали, а сьогодні планують протестувати ще 100 водіїв.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 31 березня, за результатами проведення експрес-тестів на виявлення коронавірусу у водіїв ЛК АТП № 1 у трьох водіїв зафіксовано підозру на коронавірус. У цих працівників відібрано матеріали для проведення аналізу методом ПЛР.

"Троє водіїв отримали позитивні результати експрес-тестів, що ще не означає хворобу, а лише підозру на коронавірус. Для підтвердження або спростування підозри у цих водіїв були відібрані мазки, які відправлені на аналіз методом ПЛР. Результати ПЛР-аналізу очікуємо протягом трьох днів. Водії, у яких експрес-тести дали позитивні результати, з початку року за кордоном не перебували, та не мають жодних симптомів хвороби. Їх скеровано на самоізоляцію" – наголосив директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула.

За його словами, також експрес-тести провели 6 водіям, диспетчерам і касирам, які контактували з цими водіями, результати тестів виявилися негативними.

Сьогодні заплановано протестувати ще 100 водіїв.

Нагадаємо, станом на 1 квітня у області зафіксували 7 випадків зараження на коронавірус. 30 березня у Львові за допомогою експрес-тесту виявили коронавірус у водійки трамвая. Станом на 12:00 год 30 березня у двох водіїв АТП-1 з допомогою експрес-тестів виявили інфікування коронавірусом. 

З 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.