Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

П'ятниця, 3 квітня 2020, 10:22

На Львівщині перевірити на коронавірус більше тисячі мешканців

коронавірус

Мобільні бригади протестували на COVID-19 понад 1100 осіб

 Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на вечір 2 квітня мобільні бригади протестували 1101 мешканця області, які повернулися із-за кордону. Впродовж 2 квітня тестуванням  охопили 546 осіб.

Жодна людина не відмовились від проходження тестування. Результати 545 осіб є негативними, 1 – позитивний.

Як наголосили у Львівській ОДА, експрес- тести проводять для мешканців Львівщини, які повернулись в Україну упродовж двох останніх тижнів, а також тим, хто контактував із хворими на коронавірус. 

Нагадаємо, з 30 березня у області встановили намети для сортування хворих на коронавірус за ступенем важкості захворювання ще до потрапляння в лікарню. До кінця тижня Львівська ОДА планує протестувати на коронавірус усіх мешканців області, що нещодавно повернулися з-за кордону.

Вчора офіційно підтвердили 11 випадків зараження коронавірусом на Львівщині.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.