Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок Шувар

Середа, 8 квітня 2020, 09:40

ПЛР-тест підтвердив коронавірус у працівника Шувару

ринок Шувар

Серед працівників ринку "Шувар" провели 135 експрес-тестів, з них один результат підтвердила ПЛР-діагностика.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні було протестовано 135 працівників ринку "Шувар", серед яких експрес-тести показали підозру у 8 осіб, однак ця підозра підтвердилась ПЛР-діагностикою лише у одного працівника.

Тестування наразі все ще триває, а керівництво ринку планує закупити ще 5 тисяч експрес-тестів, які мають надходити партіями по 1 тисячі штук у тиждень.

Також ринок уклав угоду з 4-ою міською поліклінікою, персонал якої проводитиме 60 тестувань в день.

Зазначимо, 2 квітня у двох працівників "Шувару" виявили підозру на коронавірус, а 31 березня із 20 протестованих працівників "Шувару" у чотирьох виявили підозру на коронавірус. 

Також з 6 квітня виконком Львівської міськради зобов'язав ринок "Шувар" перейти на безготівкову систему розрахунків.

Нагадаємо, станом на 7 квітня у області підтвердили 29 випадків зараження коронавірусом, а 4 квітня у Львівській області помер чоловік віком 69 років, у якого зафіксували коронавірусну інфекцію.

Кабінет Міністрів ще минулого тижня прийняв постанову, згідно із якою з 6 квітня в Україні заборонили ходити вулицями без паспорта та групою більше, ніж двоє, заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски, а людям на самоізоляції та пенсіонерам дозволили виходити у магазини на відстань до двох кілометрів від дому.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.