Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АС 2

Четвер, 9 квітня 2020, 13:20

Козицький виділив 3 мільйони з резервного фонду на довіз медиків до роботи

АС 2

Максим Козицький розпорядився виділити 3 млн грн на організацію регулярних спеціальних пасажирських перевезень для довозу медичних працівників.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького від 8 квітня 2020 року.

Згідно з розпорядженням Максим Козицький розпорядився виділити з резервного фонду три мільйони гривень для організації спецтранспорту, який довозить медиків до роботи.

"Виділити з резервного фонду обласного бюджету департаменту охорони
здоров’я обласної державної адміністрації для комунальних некомерційних
підприємств галузі охорони здоров'я кошти в сумі 3 000 000 (три мільйони)
гривень за КЕКВ 2610 "Субсидії та поточні трансферти підприємствам
(установам, організаціям)" на організацію регулярних спеціальних
пасажирських перевезень для забезпечення довозу медичних працівників до та
з місця роботи" – йдеться у розпорядженні. 

Нагадаємо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у салоні автобуса дозволили заповнити усі сидячі місця, однак не повинно бути жодного стоячого пасажира.

Раніше у ЛОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.  Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові можуть повністю припинити курсування громадського транспорту.

Додамо, у Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті, а з 6 квітня громадський транспорт Львова переходить в режим спецперевезень, дозволили перевозити лише працівників служб, які забезпечують життєдіяльність міста, за наявності посвідчення.

Крім цього, у Львові таксі Uklon, Bolt та Uber безкоштовно довозить медиків, які працюють із хворими на коронавірус, до лікарень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.