Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок у Львові

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 квітня 2020, 10:30

У Львові дозволили працювати ринку, який раніше закрили через порушення правил карантину

ринок у Львові

Раніше ринок біля Універмагу на вул Володимира Великого та ринок Тополя на вул Мазепи закрили через великі скупчення покупців.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 9 квітня, комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення дозволити роботу ринку "Тополя" на вул. Мазепи, який 6 квітня закрили через великі скупчення покупців.

Як заявили у міськраді, керівництво ринку усунуло порушення та зобов’язалося дотримуватись усіх правил на час карантину: 

- відокремити пішохідну частину тротуару від торгівельної частини, де розміщені сільськогосподарські ряди;

- забезпечити на сільськогосподарську частину лише один вхід і один вихід для можливості контролю відвідувачів ринку.

Також комісія зобов’язала висадити нові дерева на місці незаконно зрізаних біля ТзОВ "Ринок "Біля Універмагу" на вулиці В. Великого, 59-В.

Зазначимо, станом на 7 квітня від початку карантину поліція оштрафувала 31 особу за пікніки у парках, а на одного мешканця Львівщини відкрили кримінальну справу.

У Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.