Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комунальники

П'ятниця, 10 квітня 2020, 11:25

У Львові двірникам, які працюють під час карантину, виплатять 5 тисяч гривень премії

комунальники

Виплатити надбавки працівникам житлово-комунальної сфери планують до Великодня.

Про це сьогодні, 10 квітня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, у Львові працівники житлово-комунальної сфери, які проводять дезинфекцію вулиць, повинні отримати доплати до заробньої плати.

"Коли ми приймали рішення про доплати, ми озвучили пропозицію, що Ірина Михайлівна має подати свою думку стосовно преміювання тих працівників житлово-комунальної сфери. В першу чергу двірників, які займаються дезинфекцією і працюють в екстримальних умовах" – заявив Андрій Садовий.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, на засіданні штабу вирішили доплатити одноразову допомогу працівникам житлово-комунальної сфери по 5 тисяч гривень.

Мер Львова доручив підготувати це рішення та зібрати позапланове засідання виконкому, щоб до Великодня усі працівники отримали доплати.

Нагадаємо, сьогодні виконком прийняв рішення доплатити ще 237 працівникам Львівської інфекційної лікарні 10 тисяч гривень премії.

3 квітня Львівська міськрада виплатила додатково по 10 000 грн 13 лаборантам, які проводять тести на коронавірус методом полімеразної ланцюгової реакції. Додамо, у Львові медиками, які контактуватимуть із хворими на коронавірус, виплатять надбавку до зарплати.

Раніше Андрій Садовий заявляв, що планує на час карантину зменшити зарплати чиновникам мерії, які працюють дистанційно.

Зазначимо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.