Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

служба доставки

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 14 квітня 2020, 10:19

У Львові заборонили розплачуватися із працівниками служби доставки готівкою

служба доставки

Львівська міськрада розробила правила роботи служб доставки на час карантину.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 13 квітня, міська комісія з питань ТЕБ і НС затвердила протокол роботи служб доставки Львова під час карантину.

"На комісії ми затвердили протокол діяльності служб доставки їжі в час карантину. В протоколі чітко прописана логістика такої діяльності: дотримання дистанції, використання засобів індивідуального захисту, проведення регулярної термометрії, тощо", – наголосила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Нагадаємо, сьаном на сьогодні на ранок на Львівщині зафіксували 136 випадків захворювання на коронавірус та 5 смертей. Також Львівська міськрада рекомендує львів'янам на Великдень сидіти вдома.

Кабінет Міністрів на початку квітня прийняв постанову, згідно із якою з 6 квітня в Україні заборонили ходити вулицями без паспорта та групою більше, ніж двоє, заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски, а людям на самоізоляції та пенсіонерам дозволили виходити у магазини на відстань до двох кілометрів від дому.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.