Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

останній дзвоник у Львові

Четвер, 16 квітня 2020, 14:58

Міносвіти просить не проводити цього року останні дзвоники та випускні вечори

останній дзвоник у Львові

Табелі учням пропонують передати електронною поштою, з подальшим врученням оригіналу документа у вересні 2020-2021 навчального року.   

Про це повідомляє "Українська правда".

Міністерство освіти і науки пропонує не проводити цьогоріч останні дзвоники та випускні вечори, щоб не розповсюджувати коронавірус.

"З метою запобігання поширенню коронавірусною інфекції (COVID-19) у 2019/2020 навчальному році пропонуємо не проводити масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі останні дзвоники та випускні вкчори" – йдеться в листі МОН щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року.

Також МОН рекомендує учням 1-8 та 10 класів, які не планують навчатися в іншому закладі освіти, видавати табелі та інші відповідні документи електронною поштою або в інший спосіб, з подальшим врученням оригіналу документа у вересні 2020-2021 навчального року. 

Нагадаємо, через карантин в Україні відмінили ДПА для 4-х і 9-х класів.

Додамо, навчальний рік в Україні закінчиться 1 липня, однак для випускників 11 класу закінчиться тоді, коли вони отримають документ про освіту.

Нагадаємо, в Україні через коронавірус перенесли пробне ЗНО. Міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 12 березня до 3 квітня призупинити навчання у школах і дитячих садочках Львова. Такеж рішення прийняла й Львівська ОДА.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.