Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сергій Бабак

Фб Христини Процак

Середа, 22 квітня 2020, 10:36

Бабак займатиметься госпіталізацією львів'ян до обсерваторів

Сергій Бабак

Андрій Садовий призначив Сергія Бабака відповідальним за процес госпіталізації осіб до обсерваторів.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №136 від 16 квітня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився визначити уповноважену особу, яка б відповідала за організацію процесу госпіталізації осіб до обсерваторів.

"Призначити заступника міського голови з питань безпеки міста Сергія Бабака відповідальним за організацію процесу госпіталізації осіб до обсерваторів" – йдеться у розпорядженні. 

Відтак, Садовий розпорядився скерувати копію цього розпорядження до обласного Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру регіонального рівня, а контроль за виконанням розпорядження залишив за собою.

Нагадаємо, 25 лютого стало відомо, що хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а хворих із коронавірусом прийматимуть 10 лікарень Львівщини, основною серед ниї є КНП Львівської обласної ради "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня".

25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Додамо, з червня 2019 року Сергій Бабак став заступником міського голови Львова з питань безпеки міста. До цього призначення й з квітня 2017 року Бабак працював заступником Садового з питань житлово-комунального господарства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.