Оксі Банк не нараховуватиме штрафи за несвоєчасне погашення кредитів на час карантину

Четвер, 23 квітня 2020, 13:35

Оксі Банк запровадив реструктуризацію кредитної заборгованості для позичальників на час карантину через коронавірус.

Про це повідомила прес-служба АТ "Оксі Банк".

Через запроваджені заходи щодо протидії епідемії коронавірусу АТ "Оксі Банк" пропонує позичальникам, що не мали простроченої заборгованості терміном більше 90 днів і які через карантин мають тимчасові фінансові труднощі, – реструктуризацію платежів.

Зокрема, в межах пропозиції можна відтермінувати сплату кредиту та сплачувати тільки відсотки за його користування в період аж до 1 липня 2020 року. Це відбуватиметься через подовження терміну користування кредитом на три місяці та встановлення нульового платежу по кредиту до 1 липня.

Також Оксі Банк припинив нарахування штрафів за несвоєчасне погашення кредитів на період обмежувальних заходів, пов’язаних з пандемією коронавірусної хвороби. Однак умова сплати відсотків за користування кредиту залишається обов’язковою.

Реструктуризація буде проведена після отримання банком надісланих документів до 1 червня.

"Кредитні канікули діють для тих клієнтів АТ "Оксі Банк", які оформили кредити станом на 1 березня 2020 року. Кредитні канікули не розповсюджується на клієнтів, які підписали кредитний договір після 1 березня 2020 року" – йдеться у повідомленні банку.

Нагадаємо, АТ "Оксі Банк" – регіональний банк, структура якого  включає головний офіс та 6 відділень (два з них у Львові та по одному в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді).

У вересні 2019 року банк запустив мобільний Sportbank для шанувальників спорту. Також у січні минуого року банк посів 18 місце у рейтингу найнадійніших банків України, а у грудні 2017 року став уповноваженою структурою Нацбанку щодо касових функцій.

Також на час карантину Оксі Банк запропонував підвищені відсотки кешбека на певні категорії покупок.

Мітки: банки, карантин, новини львова, Оксі Банк