Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок

П'ятниця, 24 квітня 2020, 15:07

У Львові продуктові ринки не працюватимуть до 11 травня

ринок

У міськраді прийняли рішення продовжити дію рішення про закриття ринків до завершення карантинних заходів.

Про це сьогодні, 24 квітня, під час брифінгу повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

За її словами сьогодні міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення про продовження карантину і закриття ринків до 11 травня.

"Ми прийняли рішення про продовження дії усіх рішень попередніх міських комісій ТЕБ і НС щодо карантинних заходів.Це також стосується і протоколу від 16 квітня в частині роботи продовольчих ринків. Тобто ми приймали рішення, що продовольчі ринки не працюють з 18 до 24 квітня, тому тепер, відповідно, ми продовжили дію цього рішення, і продовольчі ринки призупиняють свою роботу до завершення карантинних заходів до окремого розпорядження" – пояснила Галина Слічна.

Нагадаємо, з 14 квітня МОЗ повторно заборонило роботу ринків на час карантину, з 18 квітня у Львові закрили усі продуктові ринки, крім "Шувару".

Зазначимо, наприкінці березня президент Володимир Зеленський виступив проти закриття продуктових ринків у невеликих містечках, а 30 березня МОЗ дозволило працювати продуктовим ринкам під час карантину.

На початку квітня поліція оштрафувала керівників двох львівських ринків за порушення карантину, а 9 квітня комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення дозволити роботу ринку "Тополя" на вул. Мазепи у Львові, який 6 квітня закрили через великі скупчення покупців.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.