Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Вівторок, 28 квітня 2020, 13:30

Львівські депутати засудили безвідповідальну сволоту Садового

Андрій Садовий

Депутати Львівської міської ради засудили ініціативу Андрія Садового скликати позачергову сесію, а також раптову самоізоляцію міського голови.

Сьогодні, 28 квітня, на позачерговій сесії Львівської міської ради під час обговорення затвердження порядку денного депутат Григорій Козловський від Блоку Петра Порошенка заявив, що абсолютна більшість депутатів висновилася негативно проти проведення сьогоднішньої сесії.

"Назвіть ім'я цієї сволочі, яка сьогодні зігнала в зал, а сама сховалася вдома. Він каже, що хворий, та він вже хворий давно і безнадійно. Хворий своєю манією величі. І думаю, що в цій країні цього чувака вже ніхто не вилікує" – заявив Григорій Козловський.

Натомість депутат від Європейської солідарності Петро Адамик додав, що сесію міськради краще було б провести у Zoom-режимі чи у Skype-режимі.

"Для міського голови є неприпустима політика скликати нас всіх сюди, а самому усунутися повністю і навіть не брати участь онлайн, хоча технічно це можливо. Тому це для нас є неприємним фактом, а ми, як депутати, виконуємо свій обов'язок і готові збиратися, готові працювати" – додав депутат від Української Галицької Партії Тарас Чолій.

Зазначимо, сьогодні Андрій Садовий самоізолювався на декілька днів через підвищену температуру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.