Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 11 березня 2024, 12:55

Петро Адамик взяв участь у IX Європейському Конгресі Місцевого Самоврядування у Польщі

Петро Адамик

Дев'ятий Європейський конгрес місцевого самоврядування об’єднав політичних та громадських діячів з усієї Європи. 

Про це передає пресслужба львівського осередку партії Європейська Солідарність.

Дев'ятий Європейський конгрес місцевого самоврядування це захід, під час якого представники місцевого самоврядування обмінювалися думками та досвідом. Тема цьогорічного Конгресу – "Майбутнє децентралізації в мінливому світі".

"Відбулося більше 200 дискусій, у яких взяли участь понад 2500 учасників з різних країн світу" – розповідає голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міськраді Петро Адамик.

"Спільно нам вдалося створити найбільшу конференцію, присвячену самоврядуванню у Центрально-Східній Європі, у якій взяли участь понад 2500 учасників. Європейський конгрес місцевого самоврядування став платформою для обміну ідей та місцем зустрічі керівників місцевих органів влади, представників державного управління, громадських організацій та бізнесу. Сподіваюся, що дебати були цікавими для усіх, а захід був корисним і приніс плідні розмови та нові контакти" – прокоментував Адамик.

Додамо, в рамках Європейського Конгресу місцевого самоврядування відбулася презентація виставки – "Українці за покликом серця". Йдеться про 29 світлин, на яких зображені мужні Герої російсько-української війни, які без вагань залишили звичне життя і стали на захист України у складі ЗСУ і добровольчих батальйонів. Світ повинен розуміти і бачити наших Героїв, які стоять на захисті фактично усієї Європи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.