Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

Четвер, 30 квітня 2020, 14:07

На трасах Львівщини встановлять 5 камер, які фіксуватимуть порушників

дороги Львівщини

П’ять систем автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху встановлять до 1 червня.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Міністерство інфраструктури України, незважаючи на перенесення запуску проекту системи відеофіксації порушень ПДР до завершення в країні карантину, до 1 червня 2020 року планує встановити п'ять комплексів автофіксації порушень (КАФ) у Львівській області.

Як повідомив міністр Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі, нині на дорогах Київської області вже встановлено 25 таких комплексів, ще 20 працюють у столиці. До кінця року в планах придбати ще 220 КАФ.

За його словами, до запуску проекту вже доопрацьовано програмне забезпечення для обстежень за комплексною системою захисту інформації, закуплено все необхідне для центру обробки даних та облаштування робочих місць.

"Очікуємо завершення карантину, після чого спільно з МВС запустимо систему в дію" – додав Криклій.

Як повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ України відкладає запланований на 1 травня 2020 року запуск системи відеофіксації порушень правил дорожнього руху у зв'язку з карантином.

Нагадаємо, з 1 травня в Україні повинна повноцінно запрацювати автофіксація правопорушень на дорозі. Листи зі штрафом надсилатимуть водіям поштою.

3 жовтня Уряд схвалив запровадження фіксації порушень на українських дорогах в автоматичному режимі. 

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.