Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стадіон "Юність"

Середа, 6 травня 2020, 16:42

У Парку культури розпочали реконструкцію другої частини трибун на стадіоні Юність

стадіон "Юність"

Від сьогодні на стадіоні "Юність" у парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького розпочалась реконструкція другої частини трибун.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні на стадіоні "Юність", що у парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, розпочалась реконструкція другої частини трибун. Окрім того стартували роботи щодо дослідження підпірної стінки між двома трибунами зі сторони, де ведуться роботи з облаштування гандбольного майданчику. Опісля дослідження будуть здійснювати роботи безпосередньо із укріплення стіни.

"У відновлення стадіону "Юність" місто інвестувало чималі кошти, але роботи продовжуються. Нам важливо також відновити інфраструктуру парку культури, бо це один із центральних, великих парків, який користується популярністю львів'ян та гостей міста. Розвиток цієї зони – одне з ключових завдань" – зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Нагадаємо, масштабна реконструкція стадіону розпочалась у 2017 році. З цього часу тут облаштували праву трибуну і комплекс з роздягалками, де є можливість для спортсменів нормально переодягнутися, помитися після тренувань, а для тренерів – провести розбір матчу. Над новими глядацькими трибунами споруджено прозорий навісний дах. Наступний етап робіт – ліва трибуна та огорожа. Відповідно до плану, обидві трибуни мають бути накритими, проте трохи відрізнятися між собою.

Зазначимо, у березні цього року Парк культури ім. Б. Хмельницького замовив реконструкцію спорткомплексу "Юність" за 23 млн грн у ГО "Союз осіб з інвалідністю України".

Станом на 2017 рік, у мерії зазначали, що загальна вартість робіт, які вже тривають, становить 18 700 344,82 грн, а станом на лютий 2017 року сума виділених коштів на ремонт стадіону становила 14 млн грн.

Нагадаємо, 21 квітня цього року Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького замовив за 1,8 млн грн ремонт споруди центрального входу.

У січні у Парку культури обіцяли встановити іменні лавки усім, хто придбає матеріали для їх виготовлення, а у жовтні 2019 року заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко повідомив, що усі договори щодо торгівлі у парку культури та відпочинку імені Б.Хмельницького укладатимуть через ProZorro.

За чотири року у Парку культури встановили чотири нові атракціони, натомість списали атракціон "Дзвіночок" та "Сюрприз": у березні минулого року парк замовив новий атракціон "Літаюча машина", у листопаді 2018 року з балансу парку списали "Сюрприз", а у квітні 2019 року парк позбувся атракціону "Дзвіночок".

Варіанти зробили дроно- і фоторепортаж із "хоспісу роботів" – осіннього Парку культури, у якому доживають віку ретро-атракціони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.