Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 29 травня 2020, 16:02

З бюджету Львова виділили 4,5 мільйонів на антисептики для лікарень міста

медичний заклад у Львові

Виконком виділив 4,5 млн грн медичним закладам Львова для закупівлі засобів індивідуального захисту та ліків.

Сьогодні, 29 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради схвалив рішення щодо виділення коштів з резервного фонду міського бюджету м. Львова.

Відтак, з резервного фонду буде виділять 4,5 млн грн, за які мають придбати лікарські та дезінфікуючі засоби закладам охорони здоров’я Львова.

Зокрема, кошти отримають:

- лікарні Львова – 2,4 млн грн;

- полові будинки – 300 тис грн;

- амбулаторії та поліклініки – 1,8 млн грн.

Зазначимо, 22 травня виконком погодив надати по 10 тисяч гривень премії 237 медичним працівникам, які надають допомогу пацієнтам, що поступають з підозрою на коронавірус. 

Крім цього, на наступній сесії Львівської міськради мають розглядати ухвалу про виплату по 100 тис грн всім медпрацівникам міста, хворим на коронавірус.

Також 3 квітня Львівська міськрада виплатила додатково по 10 тис грн 13 лаборантам, які проводять тести на коронавірус методом полімеразної ланцюгової реакції, а 10 квітня 237 працівників Львівської інфекційної лікарні отримали 10 тис грн премії. 17 квітня лаборанти львівського медуніверситету, які проводять ПЛР-тести на коронавірус, також отримали по 10 тис грн премії, а наприкінці квітня – працівники 1-ї міської клінічної лікарні.

Додамо, станом на 28 травня, у області коронавірусом інфікувались 300 медичних працівників в 11 лікарнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.