Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Вівторок, 9 червня 2020, 13:35

У МОЗ не підтвердили послаблення карантину для Львівщини

коронавірус

Львівська область все ще не відповідає критеріям для початку нового етапу пом'якшення карантинних заходів.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Станом на сьогодні ранок Львівська, Волинська, Закарпатська, Рівненська, Житомирська, Тернопільська і Чернівецька області та Київ не готові до послаблення карантину.

Ситуація з коронавірусом тут не відповідає критеріям для початку етапу пом'якшення карантинних заходів.

Зокрема, Львівська область не відповідає критерію, пов'язаному з кількістю нових випадків Covid-19 за останні 7 днів на 100 000 населення. Показник інцидентності становить 19, тоді як він не має перевищувати 12.

Зазначимо, станом на 5 червня цей показник становив 16,93.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 12 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Також, станом на 4 червня, Львівська область не відповідала критеріям для початку нового етапу пом'якшення карантинних заходів.

Станом на сьогодні у області підтвердили 2211 випадків зараження коронавірусом.

Додамо, 20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Також уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.