Маркевич став консультантом тренера Федика у клубі Козловського

Понеділок, 15 червня 2020, 16:25

Іван Федик став головним тренером львівського футбольного клубу Рух замість Юрія Бакалова.

Про це повідомляє футбольний клуб Рух.

Сьогодні на тренуванні президент ФК Рух Григорій Козловський представив команді нового тренера – Івана Федика, який минулоріч був асистентом головного тренера Руху Леоніда Кучука. 

До роботи в Русі він працював у Академії ФК Карпати (2010-2012), Севастополі (2012-2013), Краснодарі (2013-2014), Сталі (2016-2017) та Ростові (2017-2018), а також був асистентом Олега Кононова та багаторічним помічником Леоніда Кучука.

Натомість консультантом головного тренера став Мирон Маркевич, який зараз очолює Комітет національних збірних УАФ.

"Оскільки зараз пауза у матчах збірних, у мене з'явилось багато часу, постараюсь десь допомогти тренерам порадами. Стежу за тренувальним процесом збоку, якщо буде потрібно, буду вносити деякі корективи" – наголосив Мирон Маркевич.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Юрій Бакалов склав повноваження головного тренера Руху через проблеми зі здоров'ям.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Мітки: Григорій Козловський, Іван Федик, Мирон Маркевич, новини львова, Рух (Винники), футбол