Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вілла на вул. Коновальця, 110

Фб Москаленка

Середа, 17 червня 2020, 14:12

ДАБІ повністю не заборонило дружині Дубневича переобладнати віллу на Коновальця

вілла на вул. Коновальця, 110

ДАБІ зобов'язало Наталію Дубневич усунути недоліки щодо реконструкції історичної вілли на вул. Коновальця, 110.

Про це повідомила дочка народного депутата з Львівщини Ярослава Дубневича Роксолана Пиртко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наталія Дубневич, дружина народного депутата Ярослава Дубневича, розпочала реконструкцію горища у будинку – пам'ятці архітектури Львова, віллі на вул. Коновальця, 110. Через це ще 9 червня Франківська районна адміністрація видала акт-попередження про самовільне будівництво.

За словами заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка, у Наталії Дубневич були відсутні документи на будь-які роботи на цьому об’єкті. Однак, за результатами позачергового обстеження, ДАБІ дозволило Наталії Дубневич продовжити реконструкцію вілли, проте виправити виявлені недоліки: дату про початок будробіт, надати інформацію про земельну ділянку та основні показники об'єкта будівництва, кошторисну вартість робіт.

Зазначимо, будинки на вул. Коновальця, 110 і 108 – вілли-близнюки родини Равських і Садловських, збудовані в 1906-1907 роках у стилі сецесії за проектом Казімежа Равського. Над вікнами чільних фасадів вмонтовано по парі керамічних вставок з орнаментом.

Додамо, Ярослав Дубневич переміг на позачергових парламентських виборах-2019 у 120 виборчому окрузі Львова.  У жовтні ВРУ прийняла рішення про зняття недоторканості, затримання та арешт Дубневича, який є організатором схеми привласнення 93,2 млн грн філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" при поставці товарів за завищеними цінами. Тоді Дубневичу повідомили про підозру та призначили 93 млн грн застави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.