Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб Петра Адамика

П'ятниця, 19 червня 2020, 13:20

Вихід з кризи для України можливий лише за умови продовження курсу реформ – Адамик

Петро Адамик

Петро Адамик вважає, що Україна здолає наслідки економічної кризи лише за послідовної співпраці президента та уряду.

Депутат Львівської міськради Петро Адамик переконаний, що Україна може здолати наслідки економічної кризи лише за тієї умови, якщо президент і Кабінет міністрів послідовно впроваджуватимуть курс на реалізацію демократичних реформ.

"Бажаю уряду Шмигаля проводити ті реформи, у яких відчуватимуться не лише інтереси олігархів. Це має стати дорожньою картою його діяльності і запорукою ефективності. Адже це – український уряд.  Важливо, щоб йому вдалося це зробити, адже в нас сьогодні глибока криза, до якої ми потрапили ще до коронавірусу", – сказав Адамик.

Петро Адамик спрогнозував, що оскільки Верховна Рада України не затвердила Програми дій Кабміну, то це може свідчити про те, що саме прем'єр-міністра Шмигаля визнають відповідальним за незадовільну ситуацію в економіці, а також за посилення політичної напруги в країні.

"Відсутність підтримки у Верховній Раді програми уряду дозволяє президенту Зеленському втекти від відповідальності.  Це було політичне голосування, яке позбавило уряд імунітету на рік та дало можливість Зеленському перекласти відповідальність за провали і невдачі саме на Шмигаля", – наголосив він.

Політик зауважив, що чинному Кабінеті міністрів України потрібно бути більш ініціативним та рішучим.

"Більшість проектів, які анонсував уряд, на жаль, залишаються пустопорожніми обіцянками, як от обіцянка створити 500 тисяч робочих місць до травня. Інші ж просто реалізовували ще в попередні роки, проте червону стрічку на їхньому завершенні перерізав вже чинний уряд", – пояснив Адамик.

Нагадаємо, що вчора, 18 червня, Верхова Рада України вдруге не затвердила Програму дій уряду прем'єр-міністра Шмигаля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.