Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

П'ятниця, 19 червня 2020, 16:02

У червні бюджет Львова недоотримає 90 мільйонів гривень

Львів

У червні через карантин у зв'язку з коронавірусом дефіцит міського бюджету може становити 90 млн грн.

Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Станом на сьогодні через карантинні заходи, запроваджені у Львові ще з березня цього року, непоступлення коштів у бюджет міста становить 220 мільйонів гривень.

Крім цього, за червень дефіцит міського бюджету може збільшитися ще на 90 мільйонів гривень.

"Є реалії сьогоднішнього часу. На сьогоднішній день в світі пандемія. Тільки на травень в нас непоступлення в бюджет 220 мільйонів гривень. За червень ми очікуємо непоступлення ще 90 мільйонів гривень і ця тенденція буде продовжуватися" – заявив Андрій Садовий.

Зазначимо, за словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, станом на сьогодні комунальні підприємства Львова недофінансовані на 472 млн грн. Через це у місті існує ризик відтоку кадрів, що призведе до паралізації роботи цих підприємств.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 22 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Станом на сьогодні у області підтвердили 3540 випадків інфікування коронавірусом.

Додамо, 17 червня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 31 липня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.