Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Вівторок, 23 червня 2020, 17:11

Львівщина увійшла до п'ятірки областей із найбільшою кількістю тестувань на 100 тисяч населення

коронавірус

Охоплення тестуванням на Львівщині становить 67,26%.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Станом на сьогодні Львівська, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Тернопільська і Чернівецька області не готові до послаблення карантину.

Ситуація з коронавірусом тут не відповідає критеріям для початку етапу пом'якшення карантинних заходів.

Зокрема, Львівська область не відповідає критерію, пов'язаному з кількістю нових випадків Covid-19 за останні 7 днів на 100 000 населення. Частка позитивних тестів не має сягати вище 11%, однак цей показник сатновить 22,3%

А охоплення тестуванням на Львівщині становить 67,26% (більше 24 тестів на 100 тисяч населення). Завантаженість ліжок умедичних закладах області становить 35,85%.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 30 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Сьогодні у області підтвердили 4220 випадків зараження коронавірусом. 

Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

А з 10 червня відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.