Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Вівторок, 23 червня 2020, 10:00

На Львівщині карантин продовжили до кінця червня

карантин у Львові

Карантин без послаблень у області продовжили до 30 червня через складну ситуацію з коронавірусом.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 22 червня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій продовжила карантин у Львівській області до 30 червня через складну ситуацію із захворюванням на Covid-19, однак дозволила з 23 червня відновити обласні, приміські й міжміські пасажирські перевезення.

Однак заборонено перебувати в громадському транспорті без масок або респіраторів, кількість пасажирів не може перевищує кількість місць для сидіння.

Слідкувати за дотриманням карантинних обмежень будуть мобільні групи у складі працівників поліції, Держпродспоживслужби та представників органів місцевого самоврядування.

Відтак, до 30 червня залишаються забороненими: перебування в громадських місцях без масок, робота ТРЦ, фітнес-центрів та закладів громадського харчування (кафе, ресторани), дитячих садочків та шкіл, перебувати на вулиці без документів, проведення масових заходів з більше, ніж 10 осіб, діяльність заладів відпочинку і дитячих таборів.

Зазначимо, 11 червня підприємці та перевізники Львова влаштували пікет Львівської ОДА з вимогою відновити пасажирське перевезення у області, розібратися із нелегальними перевезеннями, дозволити відновити роботу готелям і фітнес-центрам, не створювати штучних перешкод для малого і середнього бізнесу.

Раніше обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 22 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом.

Додамо, 17 червня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 31 липня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Також уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

А з 10 червня відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.