Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

Середа, 15 липня 2020, 12:40

У Стрию від ускладнень Covid-19 померла 20-річна студентка УКУ

коронавірус на Львівщині

У Стрийській міській лікарні померла 20-річна дівчина з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

Про це повідомив директор департаменту хорони здоров'я ЛОДА Орест Чемерис.

Вчора, 14 липня, у Стрийській міській лікарні від коронавірусної інфекції померла 20-річна дівчина, у якої, як повідомляється, були супутні патології, проте, які саме не уточнюється. 

Дівчину госпіталізували до лікарні у важкому стані у п'ятницю,10 липня. Наступного дня її перевели у реанімацію, на ШВЛ.

"Дівчина поступила до нас у дуже важкому стані, з важкою двобічною пневмонією. Вона десь приблизно тиждень лікувалася вдома. У суботу, 11 липня, ми перевели її на ШВЛ. Робили все, що могли, але врятувати її не вдалося. Сьогодні вночі вона померла", – повідомив головний лікар Стрийської міської лікарні Осип Бегей.

За словами директора департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ореста Чемериса, через важкий стан дівчини її не могли транспортувати до Львова, тож львівські інфекціоністи, анестезіологи-реаніматологи консультували лікарів у Стрию.

Нагадаємо, у Буському районі на Covid-19 захворіла 13-річна дитина.

Додамо, за добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 171 – до 7425.

11 липня  Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. Вчора, 14 липня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.