Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 17 липня 2020, 09:45

Кількість підтверджених випадків Cоvid-19 на Львівщині за добу зросла на 132 – до 7754

медичний заклад у Львові

Станом на ранок, сьогодні на Львівщині підтвердили 7754 випадків інфікування коронавірусом, зокрема, 203 – летальних.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 783 ПЛР-тестів, в роботу взяли 100 проб, залишок у холодильнику – 600 проб. Відтак, 132 – позитивні. Серед них львів'ян – 64.

"Станом на 08.00 год у Львові та на Львівщині підтверджено 7754 випадки інфікування коронавірусом, з них 203 – летальні, 1305 пацієнти одужали", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 липня  Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. Вчора, 14 липня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині.

З 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів.

Сьогодні, 17 липня у Львові запрацюють садочки.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні. Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

З 10 червня в Україні відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи, а з 2 липня дозволили працювати кінотеатрам.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.