Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня

Прес-реліз,   Середа, 22 липня 2020, 17:35

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня отримала нові апарати штучної вентиляції легень

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня

Благодійники допомогли лікарням Львівської області отримати нові апарати штучної вентиляції легень.

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation доставив апарати штучної вентиляції легень AHP300 виробництва Allied Healthcare Inc у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"Коли почалася пандемія, не вистачало навіть найнеобхіднішого. Але доволі швидко ми вже мали у своєму розпорядженні мінімальний набір всього того, що необхідно для прийому пацієнтів. Ми звернулися як до МОЗу, так і до різних волонтерських організацій й сьогодні ми повністю забезпечені найнеобхіднішим. Хочу відзначити, що у нас практично найнижчий показник захворювань серед медперсоналу. Прийшло багато молоді, яка хоче працювати не дивлячись на небезпеку. І, що приємно, є позитивні відгуки від пацієнтів на адресу молодого медичного персоналу" – зазначив головний лікар Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Сергій Федоренко.

Від початку карантину у ці медичні заклади, а також у 8 міську клінічну лікарню Львова, фонд організував допомогу засобами індивідуального захисту. Загалом передали: 500 респіраторів, 1200 хірургічних рукавиць та 500 захисних костюмів.

"Covid-19 – це глобальна проблема в усьому світі. Львівщина, на жаль,  не стала виключенням. Тому дуже важливо створювати гідні умови для лікування наших громадян. Тільки об'єднавши наші зусилля,  ми зможемо подолати наслідки пандемії", – наголосив представник Parimatch Foundation в України Вадим Місюра.

Parimatch Foundation – міжнародний благодійний фонд, який створив міжнародний холдинг Parimatch для реалізації ідей та планів щодо сприяння добробуту суспільства. З початку епідемії Covid-19 Parimatch Foundation виділив 10 млн. грн. для потреб українських медичних установ. Підтримку отримали 13 опорних лікарень в Києві, Львівській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.