Частину дороги, через яку пікетували мешканці Старосамбірщини, відремонтують до кінця тижня

Середа, 29 липня 2020, 13:50

До кінця тижня планують завершити ремонт розпочатої ділянки дороги Мшанець-Стрілки.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на сьогодні у Старосамбірському районі триває ремонт частини ділянки дороги Мшанець – Стрілки, яку планують повністю відкрити для руху транспорту до кінця цього тижня.

Як заявив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, дорогу ремонтує підрядна організація МПП "НАРА", а усі роботи планують завершити до кінця липня.

"Станом на сьогодні тут розпушили існуюче покриття, поклали основу зі щебенево-піщаної суміші та розпочали вкладення асфальту", – наголосив Юрій Бучко.

За його словами, щодо ремонту 12, 9-кілометрової ділянки, то Старосамбірська райрада виділила 100 тис грн для проведення закупівель з капремонту. Станом на зараз готується тендерна документація.

Додамо, 18 червня мешканці сіл Старосамбірського району вдруге за два дні перекрили трасу Львів-Самбір-Ужгород в селі Стрілки, вимагаючи у влади області відремонтувати дорогу Стрілки-Мшанець, роботи із ремонту якої мали стартувати ще у минулому році.

Також через тиждень у Львівській ОДА презентували дорожню карту будівництва нової дороги Тершів – Боберка, яка пролягатиме у Турківському та Старосамбірському районах. У рамках цього проекту також було предбачено відремонтувати дорогу Мшанець-Стрілки.

Мітки: новини львова, ремонт доріг на львівщині, Старосамбірський район, Юрій Бучко